Гласувайте за Вики Терзийска в конкурса ‘Жена на годината’ на списание Grazia

Гласувайте за Вики Терзийска в конкурса ‘Жена на годината’ на списание Grazia

сряда, 13 ноември 2013
Новини

Добре дошли в осмата поредна година на конкурса “Жена на годината” на списание GRAZIA. Целта ни е да отличим най-добрите в 12 основни категории – Мода лица, Мода дизайн, Сцена актриси, Сцена музика, Спорт, Култура, Тв шоу, Тв публицистика, Тв актриси, Бизнес и Общество и най-новата ни категория съвместно с Fashion Days – Личен стил.

Във всяка категория номинираме по 5 участнички. Критерият ни е базиран на адекватността на дамите и заслугите им към обществения живот през последната година.

Конкурсът “Жена на годината 2013” се провежда със специална мисия – този път GRAZIA застава зад каузата “На училище през XXI век – игра на традиции, модерност и въображение!”.

Певица, актриса и водеща, Вики Терзийска е една от най-многостранно надарените дами на българската музикална сцена. Тази година за красавицата беше повече от успешна, защото тя влезе в ролята на един от четирите ментори в предаването „Гласът на България“, а последният хит на „Мастило“ – „Спираш ми дъха“, е от тези песни, които те карат да се почувстваш зареден с енергия и добро настроение. Стартирала музикалната си кариера още от дете, Вики не спира да се развива, не понася посредствеността и вярва, че най-важното за един изпълнител е да има свой разпознаваем облик.

Гласувайте за нея на http://www.graziaonline.bg/woy/4/ и с SMS на 2250 (0.60 лв. с ДДС, номерът е за всички мобилни оператори), като изпишете кода ѝ – SING 1, вашето име и града ви, всичко на латиница. Можете да гласувате само за една кандидатура в категория, или за не повече от 12 (по една във всички 12 категории). Гласуването продължава до 8 декември 2013 г., а победителите ще обявим в януарския ни брой.

Гласовете ви ще определят 12-те фаворитки, които ще получат златната статуетка на церемонията ни на 8 декември 2013.

* Трима от вас, избрани на случаен принцип, ще спечелят награда – по един от двата аромата на PRADA Candy или този луксозен подаръчен комплект от La Prairie на стойност 350 лв.

Гласувайте в срок и може да сте сред късметлиите!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mastilon/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *