Вики от Мастило рязко напълня

Вики от Мастило рязко напълня

3
3135
0
петък, 21 юни 2013
Новини

Вики от „Мастило“ неочаквано се превърна във пухкава хубавица. Това се случва в новото видео на група „Мастило“, което е към песента „Спираш ми дъха“. Текстът е дело на самата певица, а музиката и аранжиментът – на Десислав Данчев – Десо. Режисьорката Албена Танева представя едновременно два коренно противоположни образа на изпълнителката.

В единия тя е в нормалната си атлетична форма, само че никой не я харесва заради лошия й характер. Другата Вики пък е очарователна дебелана, която печели всички с добронамереността си.

„Искаме да направим образа на една малко по-пълна жена, но в същото време много симпатична. Нейният контрапункт е фръцла, както ние й викаме Кифлата, която въпреки че изглежда много добре и е слаба и красива, никой не я харесва, защото просто няма добро отношение към хората“, разказа Вики Терзийска преди време в тв интервю.

Според сюжета двете дами се борят за вниманието на Десо и неочаквано победител се оказва пълничният вариант.

Причината за това раздвояване на певица в новия проект на група „Мастило“ е фактът, че искат да отправят специално послание към публиката. Според музикантите хората трябва да се отърсят от тази суета, която е завладяла всички.

„Килограмите не те правят съвършен. Съвършен те прави само умът“, допълва музикантът Десо.

Източник: Bnews


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mastilon/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *