Вики от Мастило: Винаги има любов в моите кафеви очи!

Вики от Мастило: Винаги има любов в моите кафеви очи!

понеделник, 24 февруари 2014
Новини

Певицата Вики Терзийска от група Мастило разказва за всичко интересно, което се случва в момента както в професионалната сфера, така и в личния живот.

– Вики, как си? Къде те намирам?
След две срещи вече се прибрах вкъщи. След малко започвам да се подготвям за довечера, ще ходя на един страхотен спектакъл в „Малък градски театър зад канала”.

– Ти ли реши напоследък да не се шуми много около теб в медиите? Защо се скри?
– (смее се) От никого не съм се крила. Най-вероятно е, защото в момента малко съм извън екрана на bTV, чието лице съм. Сигурно затова медиите спряха да пишат повече за мен. Ти ме познаваш много добре от доста време и повярвай ми това ми е много приятно, защото аз си пазя личния живот и не обичам много, много да се говори за него! Това, което се случва в къщата на един човек, си е негова работа.

– Направихте песен за онкоболните деца, разкажи ми за нея?
– Проектът си съществува от доста години, той е на фондацията, коятоВики  помага за онкоболните деца, за изграждане на един възстановителен център за тези дечица и техните семейства. Място, където те да могат да се чувстват добре, да се чувстват нормални. Да бъдат в едни хубави условия и природна обстановка, поне за 1-2 седмици след тежката химиотерапия. Хората, които се занимават с изграждането на този център, много искат цели семейства на онкоболни деца да постъпват там и да се социализират, общуват и обменят информация. Защото драмата от болестта на едно детенце е много голяма за цялото семейство. Това ще бъде първият изграден такъв център на Балканите, ако това се случи в България, ще бъда изключително горда и щастлива.

– Защо точно тази компания – ти, Дичо, Поли Генова, Васко Чергов и Веси Бонева?|
– Историята е много интересна! По време на „Гласът на България” в едно от предаванията си бях сложила една къса перука. Бях решила, че това ще бъде моят социален експеримент. Той е достигнал до тези деца. Всъщност, като съм си сложила тази перука едно от дечицата си е казало: „Ето и Вики се подстрига като мен! И аз съм много модерна!” Била е много щастлива, защото всъщност се е припознала в мен. Станало е случайно, но за мен това е най-хубавото нещо от това, което съм направила. Факт е, че те са станали фенове на нашия отбор, стискали са палци Васко Чергов да спечели. Тогава се свързаха от центъра с нас и помолиха да се включим в тази песен, която написа Светльо Къслев, а текстът е на Гери Турийска. След това към нас се присъединиха Поли Генова, Дичо и Веси Бонева, които са хора с много големи сърца. Всички участват абсолютно безвъзмездно в проекта. Наистина се надяваме да помогнем на хората с такава голяма драма в семейството.

– Какво се случва с „Мастило”?
– Oоо, много неща! С Любо сме записали една песен от 100 години, която трябва да излезе сега пролетта. Правим много нови наши парчета, работим върху песните на млади музиканти, с които се занимаваме. Направихме си студио, въобще около нас се случват само хубави и позитивни неща! Същевременно с това не сме спрели да ходим по участия из цяла България. На 28-ми февруари в 21:46 ч. вече сме почнали да свирим в JOY STATION, ще изпеем всичките ни песни с много любов за хората!

– Има ли любов в твоите кафеви очи?
– (смее се) Любов винаги има в тях! Няма как да угасне тя!

– А любим?
– Любими, колкото щеш!

Източник: Блясък


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mastilon/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *