Виктория Терзийска пред EVA

Виктория Терзийска пред EVA

7
2291
0
вторник, 19 януари 2016
Новини

Кое превърна Вики Терзийска от неукротима купонджийка в домошарка, която прави ябълков сладкиш и иска да си има пет кокошки да й снасят яйца? В интервю вокалистката на група „Мастило“ разказва за новата си любов – Петър, от когото чака бебе, за промяната в живота си, за истините и слуховете около нейния вече приключил палав живот.

При инж. Иван Несторов-Амебата резки завои не се очакват. Той продължава да се движи по линията рок и метъл, забавлявайки се с Фънки. Кого ще видим и чуем през 2016-та, благодарение на тяхната компания София Мюзик Ентърпрайсис, освен Queeen с Адам Ламбърт – четете в януарския брой на EVA. Заедно с пикантни подробности за този, който пее песните на Фреди Меркюри в турнето на Queen. С интересни разкрития за актьорите, които участват в сагата „Междузвездни войни“, но скрити зад маските на героите Чубака, Йода, Дарт Вейдър… Както и за навършващата 70 години, но продължаваща да пее умопомрачително Доли Партън и за нейния единствен тайнствен мъж.

Източник: EVA.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mastilon/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *